O companie poloneză a depus o plângere față de acordul convenit de UE cu Gazprom

O companie poloneză a depus o plângere față de acordul convenit de UE cu Gazprom
scris 17 oct 2018

Grupul energetic polonez PGNiG a anunțat marți că a depus o plângere la Curtea de Justiție a Uniunii Europene în care denunță acordul convenit de Comisia Europeană cu grupul rus Gazprom, care anterior a fost suspectat de abuz de poziție dominantă, informează AFP.

La data de 24 mai 2018, Comisia Europeană a acceptat concesiile făcute de Gazprom, după ce grupul rus a acceptat să modifice formula de calcul a prețurilor și să permită rivalilor să câștige teren pe piețele din Europa de Est, astfel că Gazprom a putut evita plata unei amenzi, scrie Agerpres.

După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile CITEȘTE ȘI După ani de pauză generată de un sentiment de nesiguranță, Egiptul avansează puternic pe piața turismului local, inclusiv pentru Crăciun și Revelion. Turoperatorii suplimentează locurile

Acordul convenit cu Comisia Europeană a permis Gazprom, un grup controlat de statul rus, să evite amenzi de până la 10% din cifra sa globală de afaceri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gazprom
polonia
gaze