OMV a finalizat preluarea preluarea unei participații la un zăcământ de gaze naturale din Rusia

OMV a finalizat preluarea preluarea unei participații la un zăcământ de gaze naturale din Rusia
scris 2 dec 2017

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzacție privind preluarea unei participații de 24,99% la zăcământul Yuzhno Russkoye, unul dintre cele mai mari zăcăminte de gaze naturale din Rusia, de la grupul german Uniper, o tranzacție care îi va majora producția de hidrocarburi din Rusia cu aproape un sfert, a anunțat vineri proprietarul OMV Petrom.

"Încheierea acestei tranzacții istorice este un nou pas în îndeplinirea strategiei companiei de a face din Rusia o nouă regiune de bază pentru OMV. Participația noastră la Yuzhno Russkoye va crește producția totală a OMV cu 100.000 de barili echivalent petrol pe zi până la 430.000 de boe/d" a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, potrivit Agerpres.

VIDEO Cea mai mare baterie din lume, proiect dezvoltat de Elon Musk, racordată la rețeaua electrică din Australia CITEȘTE ȘI VIDEO Cea mai mare baterie din lume, proiect dezvoltat de Elon Musk, racordată la rețeaua electrică din Australia

Amplasat în regiunea Yamal-Nenets, vestul Siberiei, zăcământul Yuzhno Russkoye este unul dintre cele mai mari zăcăminte de gaze naturale din Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
gaze naturale