OMV nu renunță la piața rusă

OMV nu renunță la piața rusă
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2023

Compania austriacă nu vede încă o oportunitate de a-și vinde afacerea din Rusia, scrie ziarul Handelsblatt.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OMV Russia Upstream, o subsidiară a companiei austriece de petrol și gaze OMV în Rusia, a decis să se alăture în mod oficial Camerei de Comerț germano-ruse (AHK), a relatat ziarul Handelsblatt. Potrivit acestuia, în ciuda evenimentelor actuale din Ucraina, concernul OMV nu vede în prezent o oportunitate de a-și vinde afacerea din Rusia.

PSD, în frunte cu liderul Marcel Ciolacu, vrea să îi amendeze pe comercianții care vând produse realizate din materii prime românești, dar nu le indică prin... tricolor. Amenzi de până la 100.000 lei CITEȘTE ȘI PSD, în frunte cu liderul Marcel Ciolacu, vrea să îi amendeze pe comercianții care vând produse realizate din materii prime românești, dar nu le indică prin... tricolor. Amenzi de până la 100.000 lei

În schimb, potrivit ziarului, compania, printr-o subsidiară a OMV Russia Upstream, se alătură oficial Camerei de Comerț Exterior germano-ruse, care reprezintă interesele afacerilor germane din Federația Rusă, scrie Adevarul

„Rusia are un potențial uriaș din toate punctele de vedere”, a explicat decizia Andreas Böldt, șeful OMV Rusia Upstream. El a adăugat că apreciază în mod deosebit „ofertele culturale diverse, creativitatea și deschiderea oamenilor, precum și peisajele și regiunile naturale diverse” din Rusia.

Reprezentantul OMV a confirmat ziarului informațiile despre intrarea filialei în asociația pentru protecția intereselor afacerilor germane în Rusia. El a precizat însă că OMV este membră a AHK de mulți ani. Acum compania și-a „actualizat” doar calitatea de membru, pe care a retransmis-o „fiicei” sale din Moscova. 

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
rusia