OMV Petrom a semnat 2 contracte cu o companie germană specializată în soluții de pompare, care și-a deschis recent filială în România

OMV Petrom a semnat 2 contracte cu o companie germană specializată în soluții de pompare, care și-a deschis recent filială în România
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 22 feb 2024

Compania germană Oil Dynamics GmbH, specializată în soluții electrice de pompare, a semnat cu OMV Petrom două contracte suplimentare de furnizare și service, pe cinci ani, pentru peste 180 de pompe electrice submersibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Service-ul este asigurat de filiala din România, Oil Dynamics Service S.R.L.

Potrivit termene.ro, Oil Dynamics Service S.R.L. a fost înființată la data de 6 martie 2023 și are ca obiect principal de activitate “Activități de servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale”.

ULTIMA ORĂ Guvern: Valoarea actualizată a despăgubirilor solicitate în dosarul Roșia Montană - aproximativ 6,7 miliarde USD CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvern: Valoarea actualizată a despăgubirilor solicitate în dosarul Roșia Montană - aproximativ 6,7 miliarde USD

Filiala din România primește suport de inginerie de la sediul central din Heidelberg, Germania, în timp ce asistența tehnică este furnizată de Centrul de testare și logistică al companiei din Hockenheim, Germania.

OMV Petrom a anunțat un vast program de investiții pentru acest an, inclusiv în activitățile sale tradiționale. Astfel, compania a planificat forarea a circa 40 de sonde noi și sidetrack-uri și realizarea a până la 500 de reparații capitale la sonde, cifre asemănătoare celor din 2023.

Pe lângă livrarea pompelor, contractul semnat cu firma germană include furnizarea de variatoare de frecvență, precum și transformatoare, senzori, cabluri și alte accesorii.

TABEL Noi scumpiri. Benzina a depășit 7 lei/l, iar motorina 7,5 lei/l în toate stațiile din capitală. Unde pot fi cumpărați cei mai ieftini carburanți CITEȘTE ȘI TABEL Noi scumpiri. Benzina a depășit 7 lei/l, iar motorina 7,5 lei/l în toate stațiile din capitală. Unde pot fi cumpărați cei mai ieftini carburanți

Anul trecut, compania germană a semnat un contract mai mic pentru furnizarea a peste 50 de sisteme electrice submersibile, tot pentru OMV Petrom, acesta fiind probabil pentru care a deschis o filială în România.

Potrivit Oil Dynamics Service, mai multe sisteme electrice de pompare au fost deja livrate, instalate și funcționează în sondele OMV Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
sonde
pompe
companii
omv
petrom
oil dynamics