OMV Petrom vrea să cheltuiască până la 100 milioane de euro pentru servicii aferente segmentului Upstream

OMV Petrom vrea să cheltuiască până la 100 milioane de euro pentru servicii aferente segmentului Upstream
scris 2 ian 2019

OMV Petrom este gata să cheltuiască până la 100 milioane de euro pentru achiziția de servicii aferente segmentului Upstream, potrivit unui anunț publicat pe platforma de achiziții publice SICAP.

Compania vizează achiziția de ”servicii de proiectare, achiziție, gestionarea construcției și a punerii în funcțiune pentru obiective/facilități terestre aferente Upstream”, potrivit anunțului.

Valoarea totală a contractului este estimată între 1 și 100 milioane de euro, iar durata acordului-cadru este de 48 de luni, scrie News.ro

Anumite servicii ale Enel, indisponibile temporar în ianuarie. Se implementează un nou sistem informatic de facturare CITEȘTE ȘI Anumite servicii ale Enel, indisponibile temporar în ianuarie. Se implementează un nou sistem informatic de facturare

Firmele interesate trebuie să înregistreze o medie a cifrei de afaceri anuale, pentru ultimele 3 exerciții financiare încheiate (2015, 2016, 2017), de cel puțin 3 milioane de euro.

În plus, acestea trebuie să fi prestat servicii similare, cu o valoare cumulată de minimum 3 milioane de euro, fără TVA, în ultimii 5 ani.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 19 februarie, iar cea de deschidere a ofertelor este 14 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
sicap
upstream
omv petrom