Prețurile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni

Prețurile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2021

Prețurile petrolului au crescut marți cu peste 2%, la cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, după ce producătorii majori au demonstrat că țin producția sub control, în conformitate cu angajamentele asumate, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cotația petrolului Brent a urcat pentru a treia zi consecutiv, cu 2,2%, la 57,57 dolari pe baril, iar în timpul tranzacțiilor a atins 58,05 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel consemnat din ianuarie 2020, scrie News.ro

Prețul petrolului WTI, de referință pe piața americană, a avansat cu 2,3%, la 54,81 dolari pe baril, iar în timpul ședinței a urcat la 55,26 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel din ultimul an.

Vodafone pregătește listarea diviziei de turnuri de telefonie, prezentă și în România. Britanicii vor să atragă 3 miliarde euro pe bursă CITEȘTE ȘI Vodafone pregătește listarea diviziei de turnuri de telefonie, prezentă și în România. Britanicii vor să atragă 3 miliarde euro pe bursă

Producția OPEC a crescut în ianuarie pentru a șaptea lună consecutiv, dar majorarea a fost mai mică decât așteptările analiștilor.

În schimb, Arabia Saudită s-a angajat voluntar să reducă livrările cu 1 milion de barili de petrol pe zi, în februarie și martie.

Producția Rusiei a crescut în ianuarie, dar în conformitate cu acordul convenit de marii producători, în timp ce volumul producției din Kazahstan a scăzut.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret