Prețurile petrolului au crescut cu 6% în urma eșuării unei nave în Canalul Suez

Prețurile petrolului au crescut cu 6% în urma eșuării unei nave în Canalul Suez
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Prețurile petrolului au crescut miercuri cu circa 6%, în urma eșuării unei nave în Canalul Suez, din cauza îngrijorărilor că incidentul ar putea bloca livrările de țiței în regiune, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterea a fost susținută și de date din SUA referitoare la reluareaactivităților de rafinare, care sugerează că rafinăriile și-au revenit în mare parte după valul de frig produs în texas în luna februarie, scrie News.ro.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Prețul petrolului Brent a urcat cu 5,6%, la 64,17 dolari pe baril, după declinul de 5,9% consemnat în ședința precedentă.

Cotația petrolului West Texas Intermediate (WTI), de referință pe piața americană, a avansat cu 5,5%, la 60,96. Marți, petrolul WTI a scăzut cu  6,2%.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Aceste creșteri par să stabilizeze piața, care a fost în scădere de la începutul acestei luni, din cauza temerilor legate de noile măsuri de carantină și ritmul lent al vaccinărilor din Europa.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

O uriașă navă transportatoare de containere a blocat Canalul Suez timp de peste o zi, dar a fost redresată parțial, urmând ca cea mai rapidă rută maritină între Europa și Asia să fie deblocată, potrivit unui anunț făcut miercuri de agentul portuar GAC.

viewscnt
Afla mai multe despre
canalul suez
petrol