Prețurile petrolului închid a treia săptămână consecutivă de creșteri

Prețurile petrolului închid a treia săptămână consecutivă de creșteri
scris 12 iun 2021

Prețurile petrolului au atins vineri maxime multi-anuale, încheind o a treia săptămână consecutivă de creșteri, ca urmare a îmbunătățirii perspectivei cererii la nivel mondial, odată cu creșterea ratelor de vaccinare pentru Covid-19, transmite Reuters, citat de News.ro.

Ce se va întâmpla pe piața de energie din România, investițiile pregătite și ultimele date legate de liberalizarea pieței de electricitate vor fi anunțate la Videoconferința Profit Energy.forum, care va fi organizată cu sprijinul Electrica Furnizare și Nuclearelectrica, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV

Detalii pot fi văzute AICI

 

Contractele futures pentru petrolul Brent au închis vineri în urcare cu 17 cenți, la 72,69 dolari pe baril, după ce au atins cel mai ridicat nivel din mai 2019. Pe ansamblul săptămânii, petrolul Brent a avansat cu 1%.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Prețul contractelor futures pentru petrolul West Texas Intermediate (WTI), de referință pe piața americană, a închis în urcare cu 62 de cenți, la 70,91 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel atins din octombrie 2018. Creșterea săptămânală a fost de 1,9%.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

”Cererea își revine mai rapid decât oferta și vom avea nevoie de o ofertă mai mare pentru a satisface cererea respectivă”, a declarat Phil Flynn, analist senior la firma Price Futures Group din Chicago.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret
pandemie