Primăria Brașov cumpără electricitate pentru 78 de instituții din subordine, contract estimat la 13,8 mil. lei

Primăria Brașov cumpără electricitate pentru 78 de instituții din subordine, contract estimat la 13,8 mil. lei
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 25 apr 2016

Primăria Brașov vrea să cumpere energie electrică pentru alimentarea pe timp de un an a 78 de instituții din subordinea sa, valoarea totală estimată a contractului scos la licitație de municipalitatea brașoveană fiind de peste 13,8 milioane lei, TVA inclusă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, Primăria Brașov caută furnizor de energie  pentru alimentarea timp de 12 luni, în perioada 2016-2017, a unui număr de 625 de locuri de consum, aparținând de 78 de instituții subordonate.

Potrivit documentelor licitației, cantitatea totală de energie electrică solicitată, estimată pentru 12 luni, este de 27.600 MWh, cu o aproximație de plus/minus 5%, din care 23.800 MWh la joasă tensiune și 3.800 MWh la medie tensiune.

Depozitele la bănci au scăzut în martie cu 1% față de februarie, la 248,25 miliarde lei CITEȘTE ȘI Depozitele la bănci au scăzut în martie cu 1% față de februarie, la 248,25 miliarde lei

Aceeași sursă arată că, în sistemul de iluminat public, circa trei sferturi din consum survine pe timp de noapte, între orele 22 și 6, iar restul pe timp de zi, între 6 și 22.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 iunie 2016, ora 9.

Reprezentanții Primăriei Brașov au anunțat încă din februarie că lucrează la elaborarea caietului de sarcini pentru achiziția de energie electrică la licitație. Până în prezent, cele mai multe instituții locale brașovene cumpărau energie electrică de la Electrica Furnizare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
furnizor energie electrica
schimbare furnizor energie electrica
joasa tensiune
medie tensiune
primaria brasov