Protest anunțat de sindicaliștii de la Romgaz, în fața sediului societății din Mediaș

Protest anunțat de sindicaliștii de la Romgaz, în fața sediului societății din Mediaș
scris 5 feb 2019

Sindicaliștii de la Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz au anunțat o manifestație în fața sediului societății din Mediaș, marți, începând cu ora 9.00. Reprezentanții sindicatului spun că, la aprobarea noii organigrame, există suspiciuni că se vor înființa "structuri și activități" la București, și nu la Mediaș.

Reprezentanții Sindicatului Liber Romgaz au solicitat Primăriei Mediaș aprobare pentru o manifestație în fața sediului societății. Cererea a fost făcută pentru data de 5 februarie, între rele 9.00 și 12.00, scrie News.ro.

Black Sea Oil&Gas: Noile taxe din România ne afectează capacitatea de a obține o decizie finală de investiție favorabilă în proiectul de extracție gaze Midia din Marea Neagră CITEȘTE ȘI Black Sea Oil&Gas: Noile taxe din România ne afectează capacitatea de a obține o decizie finală de investiție favorabilă în proiectul de extracție gaze Midia din Marea Neagră

SIndicaliștii spun că au solicitat aprobarea manifestației întrucât există suspiciunea că, odată cu aprobarea noii organigrame, se vor înființa "structuri și activități" la București, și nu la Mediaș.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
protest