RADET anunță că oprește furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a creșterii temperaturii exterioare

RADET anunță că oprește furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a creșterii temperaturii exterioare
scris 4 apr 2017

RADET anunță, marți, încheierea sezonului de încălzire 2016 - 2017, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă, precizând că oprirea agentului termic se va face treptat, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoareale 72 de ore.

"Începând cu data de 4 aprilie 2017 vom iniția procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al municipiului București. Oprirea agentului termic pentru încălzire se va face progresiv prin reducerea temperaturii de livrare și închiderea instalațiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoarele 72 de ore", transmite RADET.

Reprezentanții regiei de distribuție mai spun că măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește 10 grade Celsius, între orele 18.00 și  06.00, scrie News.ro.

Hidroelectrica a anulat megalicitația de 100 milioane euro pentru retehnologizarea Vidraru, la care se înscrisese și cel mai bogat om din Rusia CITEȘTE ȘI Hidroelectrica a anulat megalicitația de 100 milioane euro pentru retehnologizarea Vidraru, la care se înscrisese și cel mai bogat om din Rusia

RADET mai arată că măsura nu se aplică obiectivelor speciale - spitale, creșe, grădinițe, școli, sere - în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
caldura