Samsung se va baza exclusiv pe energie regenerabilă în Europa, Statele Unite și China

Samsung se va baza exclusiv pe energie regenerabilă în Europa, Statele Unite și China
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iun 2018

Samsung anunță că, până în 2020, birourile sale regionale din Europa, Statele Unite și China vor folosi exclusiv energie regenerabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung deține 38 de clădiri în toată lumea. 17 din cele 38 de clădiri, cât reprezintă prezența companiei sud-ecoreene în Europa, Statele Unite și China, vor folosi energie regenerabilă.

Israel, India, Japonia și Singapore sunt alte țări în care Samsung are prezențe importante, dar despre care nu se menționează nimic la acest moment din punctul de vedere al energiei folosite.

De anul viitor, Samsung va adera și la CDP (Carbon Disclosure Project), un program care încearcă să identifice riscurile pentru climat generate de fabricile care construiesc componente.

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung ar putea costa în jurul a 2.000 de dolari CITEȘTE ȘI Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung ar putea costa în jurul a 2.000 de dolari

Anunțul celor de la Samsung vine după ce mai bine de un an compania sud-coreeană a fost ținta directă a unei campanii Greenpeace care evidenția rolul Samsung în schimbările climatice.

Cei de La Greenpeace au arătata că Apple și Google au făcut eforturi însemnate pentru a folosi cât mai multă energie regenerabilă, în vreme ce Samsung ignora acesta aspect.

După anunț, cei de la Greenpeace au emis un comunicat prin care apreciază că Samsung a făcut un prim pas important pentru a-și reduce impactul asupra mediului și că mișcarea poate ajuta la reducerea consumului de combustibil fosil în regiunile vizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
ecologie
energie regenerabila