Simtel Team și-a înființat furnizor de energie, după ce a devenit producător

Simtel Team și-a înființat furnizor de energie, după ce a devenit producător
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 11 ian 2024

Simtel Team, companie românească de tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), specializată în principal în inginerie, achiziții și construcții (EPC), precum și operare și mentenanță de centrale fotovoltaice, a înființat o companie de comercializare de energie electrică, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cei de la Simtel Team controlează 62% din capitalul societății de profil GES Furnizare SRL, înființată toamna trecută, conform termene.ro. Ceilalți asociați sunt Ionuț-Viorel Vasilică, fost director comercial la Restart Energy One (35%) și Mihai-Radu Tudor, CEO-ul Simtel Team (3%). Vasilică și Tudor sunt și administratori ai noii firme.

FOTO Imagini spectaculoase pe Autostrada Sibiu - Pitești. În plin ger, austriecii au mobilizat sute de muncitori și utilaje CITEȘTE ȘI FOTO Imagini spectaculoase pe Autostrada Sibiu - Pitești. În plin ger, austriecii au mobilizat sute de muncitori și utilaje

GES Furnizare SRL tocmai a primit licență pentru activitatea de furnizare a energiei electrice din partea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Simtel Team a finalizat vara trecută prima fază a parcului fotovoltaic de la Pleșoiu din județul Olt, parte din noua linie de business dezvoltată de companie, respectiv producția de energie regenerabilă. După ce va fi gata și a doua fază, unitatea de producție va avea o putere instalată de 1,7 MW.

DOCUMENT ANAF a redactat modelul Declarației unice pentru 2024. Formular schimbat CITEȘTE ȘI DOCUMENT ANAF a redactat modelul Declarației unice pentru 2024. Formular schimbat

Energia produsă urmează să fie comercializată prin intermediul unor contracte directe cu beneficiarii Simtel Team sau prin OPCOM, se menționează în rapoartele remise BVB.

Compania mai are proiecte fotovoltaice în Giurgiu (putere instalată de 52 MW), Caraș Severin (7 MW) și Brăila (7 MW).

Tranzacție - Proprietarul unuia dintre cei mai mari producători de înghețată din România a fost preluat de un fond de investiții. Anterior, situație inedită în România: Doi directori generali pe același scaun CITEȘTE ȘI Tranzacție - Proprietarul unuia dintre cei mai mari producători de înghețată din România a fost preluat de un fond de investiții. Anterior, situație inedită în România: Doi directori generali pe același scaun

Simtel Team a terminat primele 9 luni din 2023 cu profit net consolidat de 16,3 milioane lei, de 4,8 mai mare decât cel din perioada similară din anul anterior, și venituri din exploatare de 213,8 milioane lei, triple față de ianuarie-septembrie 2022. Efectivul de salariați s-a majorat de la 83 la 114.

Cei mai mari acționari ai companiei, înființată în 2010, sunt fondatorii Iulian Nedea, Sergiu Bazarciuc și Radu Vilău, care dețin fiecare puțin peste 23% din titluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
simtel team
furnizor energie electrică
producător energie electrică
panouri fotovoltaice
parcuri fotovoltaice