Termoenergetica începe încărcarea pentru iarnă a instalațiilor încălzirii centralizate din București

Termoenergetica începe încărcarea pentru iarnă a instalațiilor încălzirii centralizate din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2021

Compania Municipală Termoenergetica București SA (CMTEB), operatorul sistemului centralizat de încălzire din Capitală, începe luni încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

"Încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate sectoarele Municipiului București, data exactă pentru fiecare zonă urmând a fi afișată la scara fiecărui bloc. Acțiunile sunt necesare pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2021-2022", se arată într-un comunicat al operatorului.

Facebook știe că Instagram este nociv pentru sănătatea mentală a adolescenților CITEȘTE ȘI Facebook știe că Instagram este nociv pentru sănătatea mentală a adolescenților

Clienții sunt rugați să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundații în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

"Vă reamintim că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor", mai precizează Termoenergetica.

Directorul general al CFR Călători a demisionat CITEȘTE ȘI Directorul general al CFR Călători a demisionat

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificată prin H.G. nr.337/ 2018.

"Totodată, vă comunicăm că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire". 

viewscnt
Afla mai multe despre
sezon incalzire iarna 2021-2022
caldura apa calda iarna
termoenergetica bucuresti