Transelectrica a încheiat un contract de 227,4 milioane lei, fără TVA, cu filiala Smart

Transelectrica a încheiat un contract de 227,4 milioane lei, fără TVA, cu filiala Smart
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2017

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a încheiat un contract în valoare de 227,4 milioane lei, fără TVA, cu una din filialele sale, Societatea pentru Servicii de Mentenanță a rețelei Electrice de Transport Smart SA, arată un anunț transmis Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Contractul are ca obiect efectuarea unor ”lucrări strategice în instalațiile din gestiunea Transelectrica pentru perioada 2018-2020”, scrie News.ro.

Garanția de bună execuție a contractului are o valoare de 11,37 milioane lei, reprezentând 5% din valoarea totală fără TVA a contractului.

”Plata se va efectua în maxim 30 de zile de la înregistrarea la achizitor a facturii”, se menționează în comunicat.

KPMG a pierdut administrarea insolvenței ELCEN. Avertisment reluat: principalul producător de căldură al Capitalei riscă să nu mai poată funcționa CITEȘTE ȘI KPMG a pierdut administrarea insolvenței ELCEN. Avertisment reluat: principalul producător de căldură al Capitalei riscă să nu mai poată funcționa

Transelectrica este operatorul de Transport și de Sistem din România, care gestionează 81 stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.000 MVA și peste 9.000 de kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Transelectrica a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 64,79 milioane lei, de peste trei ori mai mic față de rezultatul net raportat în perioada similară a anului anterior, de 213,33 milioane lei, ca urmare a scăderii veniturilor din serviciul de transport al energiei electrice.

De asemenea, veniturile totale au urcat cu peste 27%, la 2,41 miliarde lei, de la 1,89 miliarde lei, la sfârșitul lui septembrie 2016.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
smart