Undă verde: Premier Energy preia o nouă companie

Undă verde: Premier Energy preia o nouă companie
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2022

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Premier Energy cumpără pachetul majoritar de acțiuni emise de Hargaz Harghita Gaz și, astfel, preia controlul asupra companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hargaz Harghita Gaz își desfășoară activitatea pe piața gazelor naturale din România în calitate de distribuitor, precum și pe piața activităților conexe distribuției de gaze naturale, respectiv: proiectarea și executarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, proiectarea și executarea instalațiilor de utilizare a gazelor naturale. Până la data de 1 noiembrie 2021, Hargaz Harghita Gaz S.A. a beneficiat și de o licență de furnizare a gazelor naturale.

PROFIT NEWS TV Președintele Asociației Energia Inteligentă: Ne-am jucat cu cuvintele compensare și plafonare, acum ne jucăm cu cuvântul reglementare. Superficialitatea asta de a discuta niște probleme extrem de grave n-are cum să ducă la nimic altceva dec CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Președintele Asociației Energia Inteligentă: Ne-am jucat cu cuvintele compensare și plafonare, acum ne jucăm cu cuvântul reglementare. Superficialitatea asta de a discuta niște probleme extrem de grave n-are cum să ducă la nimic altceva dec

Profit.ro a anunțat recent că Premier Energy se pregătește să vină la bursă, operațiunea fiind avizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Recent, Consiliul Concurenței a autorizat și tranzacția prin care Premier Energy preia Ecoenergia. Ecoenergia este producător de energie electrică din sursă eoliană.

În decembrie 2021, Premier Energy a achiziționat Alive Capital, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile.

Premier Energy P.L.C. este o societate care desfășoară doar activități de tip holding, deținând, în mod direct și indirect, participații în diferite companii din România și Republica Moldova. În România, Premier Energy P.L.C. deține companiile Premier Energy S.R.L., Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.G. Sistem Gaz S.A. și Premier Energy Trading S.R.L.

Premier Energy SRL, înființată în anul 2007, operează pe piața gazelor naturale din România, în calitate de distribuitor și furnizor începând cu anul 2013, în baza licențelor emise de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Premier Energy SRL desfășoară și activități conexe distribuției de gaze naturale, cum ar fi: activități de branșare și debranșare de la rețea, mentenanță instalațiilor de racordare, verificarea instalațiilor de utilizare, revizii, proiectare, eliberare avize, precum și extinderi de rețele de distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier energy
ecoenergia