Premier Energy vine la bursă

Premier Energy vine la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

Premier Energy se pregătește să vină la bursă, operațiunea fiind avizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Aprobarea solicitării Cyprus Securities and Exchange Commission de a accepta delegarea competenței de a aproba prospectul de vânzare de acțiuni emise de Premier Energy PLC, în vederea admiterii la tranzacționare pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București S.A", este decizia ASF.

Recent, Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Premier Energy preia Ecoenergia.

Furnizorii și distribuitorii se plâng că noua schemă de sprijin pentru consumatorii de energie și gaze le va provoca \ CITEȘTE ȘI Furnizorii și distribuitorii se plâng că noua schemă de sprijin pentru consumatorii de energie și gaze le va provoca "pierderi imediate" de sute de milioane de lei

Ecoenergia este producător de energie electrică din sursă eoliană.

Tot recent, Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) a amendat furnizorii și distribuitorii de energie electrică și gaze naturale, inclusiv pe Premier Energy.

Premier Energy P.L.C. este o societate care desfășoară doar activități de tip holding, deținând, în mod direct și indirect, participații în diferite companii din România și Republica Moldova. În România, Premier Energy P.L.C. deține companiile Premier Energy S.R.L., Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.G. Sistem Gaz S.A. și Premier Energy Trading S.R.L.

Premier Energy SRL, înființată în anul 2007, operează pe piața gazelor naturale din România, în calitate de distribuitor și furnizor începând cu anul 2013, în baza licențelor emise de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Premier Energy SRL desfășoară și activități conexe distribuției de gaze naturale, cum ar fi: activități de branșare și debranșare de la rețea, mentenanță instalațiilor de racordare, verificarea instalațiilor de utilizare, revizii, proiectare, eliberare avize, precum și extinderi de rețele de distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier energy
ecoenergia