Undă verde: Socar Petroleum închiriază șase stații de distribuție carburanți operate de Aral

Undă verde: Socar Petroleum închiriază șase stații de distribuție carburanți operate de Aral
scris 6 apr 2020

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Socar Petroleum intenționează să preia dreptul de folosință asupra a șase stații de distribuție carburanți, operate, în prezent, de către Aral.

Cele șase stații de distribuție a carburanților, situate în județele Arad, Timiș și Sibiu, vor fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere pe o durată de zece ani.

SUA ar putea impune tarife pe importurile de petrol pentru a-i proteja pe producătorii americani CITEȘTE ȘI SUA ar putea impune tarife pe importurile de petrol pentru a-i proteja pe producătorii americani

Socar Petroleum, societate aparținând grupului Socar, deține în prezent o rețea de 44 de benzinării la nivel național. Socar Petroleum activează preponderent pe piața carburanților, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât și pe segmentul vânzărilor cu ridicata.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
socar petroleum
aral mtb