VIDEO Imperiul News Corporation al magnatului american Rupert Murdoch angajează în România

VIDEO Imperiul News Corporation al magnatului american Rupert Murdoch angajează în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2024

Divizia Oil Price Information Service (OPIS) a Dow Jones, parte a imperiului News Corporation al magnatului media american de origine australiană Rupert Murdoch, care s-a retras nu demult de la conducerea conglomeratului, face angajări în România, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia se ocupă în principal cu dezvoltarea și furnizarea de produse și servicii de informații de business, printre care referințe de prețuri, baze de date, instrumente de analiză, market intelligence și management de achiziții și aprovizionare pentru industriile de petrol, gaze și energie. 

ULTIMA ORĂ CNIF are termen o săptămână să rezolve multiplicarea facturilor în sistemul eFactură. Mesajul ministrului Finanțelor. Tasta \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ CNIF are termen o săptămână să rezolve multiplicarea facturilor în sistemul eFactură. Mesajul ministrului Finanțelor. Tasta "Trimite", apăsată repetat

Cei de la OPIS au 16 posturi disponibile la operațiunea lor din România, toate în domeniul IT: Senior Software Engineer, Project Manager, Lead Data Engineer (3), Lead Software Engineer (4), Lead PHP Software Engineer, Lead Data Scientist, Lead Data Base Developer, Software Engineer (2), Software Engineer PHP și Data Scientist. Printre proiectele pentru care compania caută oameni se numără și unul ce vizează dezvoltarea unei aplicații de inteligență artificială (AI).

Business-ul românesc este derulat prin firma locală de dezvoltare de software Dow Jones Services România SRL, înființată în septembrie 2021 și cu sediul pe Calea Floreasca din București.

VIDEO Parcul Național, din capitală - reamenajat cu peste 70 milioane lei. Va avea inclusiv platformă plutitoare de cuibărit pentru păsări. CITEȘTE ȘI VIDEO Parcul Național, din capitală - reamenajat cu peste 70 milioane lei. Va avea inclusiv platformă plutitoare de cuibărit pentru păsări.

Societatea a terminat primul an complet de activitate, 2022, cu profit net de circa 714.000 lei, cifră de afaceri de 12,4 milioane lei și un număr mediu de peste 70 de angajați, conform termene.ro.

Tot în 2022, firma și-a completat obiectul secundar de activitate cu următoarele coduri CAEN: activități de editare a ziarelor, activități de editare a revistelor și periodicelor, alte activități de editare, activități ale agențiilor de știri și cercetare-dezvoltare în științe sociale și umaniste.

ANUNȚ O asociere de constructori români și turci - singura ofertă pentru viaducte ale Autostrăzii Transilvania CITEȘTE ȘI ANUNȚ O asociere de constructori români și turci - singura ofertă pentru viaducte ale Autostrăzii Transilvania

Dow Jones Services România SRL are drept asociat unic Dow Jones Energy Limited din Marea Britanie, la care controlul este deținut direct de către News Corporation din SUA.

Din conglomerat mai fac parte branduri precum Wall Street Journal, MarketWatch, Barron’s, New York Post sau Harper Collins.

viewscnt
Afla mai multe despre
dow jones
rupert murdoch
news corporation
oil price information service opis