Creșterea numărului de pacienți români a determinat Wiener Privatklinik, cel mai mare spital privat din Austria, să-și deschidă reprezentanță locală

Creșterea numărului de pacienți români a determinat Wiener Privatklinik, cel mai mare spital privat din Austria, să-și deschidă reprezentanță locală
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 22 nov 2016

Wiener Privatklinik (WPK) din Viena, cel mai mare spital privat din Austria, și-a deschis în această lună reprezentanța oficială în România, în contextul în care pacienții români reprezintă aproximativ 20% din totalul pacienților străini, iar în prima jumătate a acestui an numărul lor a crescut cu 40% față de perioada similară a anului trecut, ajungând la un număr de 300 de pacienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

“Prin înființarea reprezentanței locale dorim să ne consolidăm relația cu pacienții si partenerii medicali români și să le facilităm accesul la tratamente și investigații în spitalul nostru. Aceasta va oferi o punte de comunicare ușoara între pacienții din Romania și spitalul din Viena si va oferi pacientului toate informațiile necesare despre tratamentele disponibile la WPK și îl va îndruma către medicul specialist potrivit pentru preluarea cazului său. Astfel, întreg procesul pentru accesarea serviciilor medicale devine mai simplu și mai rapid. Un alt aspect important este faptul că vom putea monitoriza mai îndeaproape recuperarea postoperatorie a pacienților, odată reveniți în țară. De asemenea, periodic vor veni aici medici specialiști ai spitalului, pentru a susține prezentări despre cele mai moderne tratamente existente, în special pentru afecțiunile principale de care suferă persoanele din România”, a declarat Prim. Dr. Walter EBM, CEO Wiener Privatklinik (WPK).

Principalele afecțiuni pentru care românii aleg serviciile medicale oferite de WPK sunt afectiuni din domeniul ortopediei si traumatologiei, urmate de afecțiunile oncologice și cele cardiovasculare.

Spitalul Wiener Privatklinik din Viena deține nouă centre de competență, de la oncologie si medicina personalizata a cancerului, medicină cardiovasculară, chirurgia nervilor periferici, ortopedie, medicină sportivă și chirurgie traumatologică, radiologie intervențională și microchirurgie, chirurgie plastică, până la recuperare medicală și investigații specifice domeniului aeronautic.

Prin parteneriatele stabilite cu diverse companii aeriene și cu unități de cazare din Viena, spitalul WPK oferă pacienților români posibilitatea de a modifica datele de plecare-sosire ale zborului fără costuri suplimentare și discounturi de până la 60% la cazare de 3, 4 și 5 stele, comparativ cu prețurile practicate în Viena. 

Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație, servicii de imagistică, fizioterapie și recuperare medicală.

viewscnt
Afla mai multe despre
wiener privatklinik
reprezentanță
românia