FOTO Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat un laborator medical, prezentat drept cel mai modern din sistemul autohton, investiție de 3,5 milioane euro

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2017

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat astăzi un laborator dotat cu sisteme medicale în valoare de 3,5 milioane de euro, pe care operatorul îl prezintă drept cel mai modern laborator din sistemul de sănătate autohton, cu cea mai mare investiție în echipamente medicale la ora actuală din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Laboratorul poate deservi, zilnic, 2.200 de pacienți și are o capacitate anuală de procesare de 20 de milioane de teste, datorită platformelor complet automate. Laboratorul are o suprafață totală de 2.700 metri pătrâți, iar amenajarea acestuia a fost realizată în decursul a șapte luni.

”Laboratorul Central este un reper tehnologic pentru medicina de profil din România și este construit după aceleași standarde  ca orice altă unitate din Rețeaua de sănătate Regina Maria. Investiția în amenajarea spațiului se ridică la aproape 1 milion de euro, la care se mai adaugă valoarea liniei de echipamente medicale, cea mai mare din țară în acest moment. Roche Diagnostic înseamnă inovație și pasiune pentru știință, iar asocierea Rețelei cu aceste valori va avea, cu adevărat, impact în viața oamenilor. Specialiștii din Laboratorul Central au la dispoziție cele mai performante echipamente de diagnostic, unele dintre ele unice în România, ceea ce presupune beneficii directe pentru medicii clinicieni, dar, mai ales, pentru pacienții pe care îi avem în grijă”, menționează Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Pentru biochimie și imunologie, laboratorul dispune de sisteme tehnologice unice în România, fiind primul centru de referință Roche pentru această linie de laborator.

Grupul german B.Braun, unul dintre cei mai importanți furnizori din lume în domeniul produselor medicale, își extinde business-ul din România CITEȘTE ȘI Grupul german B.Braun, unul dintre cei mai importanți furnizori din lume în domeniul produselor medicale, își extinde business-ul din România

Rețeaua de sănătate Regina Maria a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 91 milioane de euro, înregistrând o creștere de aproape 40%, cea mai mare dintre jucătorii de top de pe piața serviciilor medicale private din România. Compania are peste 3500 de angajați și colaboratori.

Din 2016, Regina Maria oferă și primele pachete de pe piață destinate IMM-urilor și start-up-urilor, indiferent de numărul de angajați.

În cifre, Regina Maria înseamnă: 35 de clinici proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistică, 17 laboratoare de analize (fără cel inaugurat astăzi), bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.

În 2015, compania și-a schimbat acționariatul, după ce fondul de investiții Advent și Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, au vândut rețeaua către fondul Mid Europa Partners, în cea mai mare tranzacție din istoria pieței, de 145 milioane euro.

FOTO Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat un laborator medical, prezentat drept cel mai modern din sistemul autohton, investiție de 3,5 milioane euro
viewscnt
Afla mai multe despre
regina maria
laborator
analize