Synaptiq obține un grant pentru tratamentul cancerului, de la Innovation Norway

Synaptiq obține un grant pentru tratamentul cancerului, de la Innovation Norway

Dragoș Dușe, co-fondator și CEO al Synaptiq

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2022

Compania clujeană Synaptiq primește un grant de 158.000 de euro de la fondul norvegian Innovation Norway pentru software-ul Mediq de tratare a cancerului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Investiția va fi utilizată pentru dezvoltarea soluției tehnologice. Fondurile sunt parte a programului ”Dezvoltarea IMM-urilor în România – Sprijin pentru Startup-uri”, susținut de Guvernul Norvegiei. 

România va trebui să plătească pentru distrugerea de vaccinuri anti-COVID, în contextul în care are 8 milioane de doze pe care \ CITEȘTE ȘI România va trebui să plătească pentru distrugerea de vaccinuri anti-COVID, în contextul în care are 8 milioane de doze pe care "nimeni nu vrea să le primească nici măcar gratis"

”Finanțările obținute de la Innovation Norway ne ajută să creăm un prototip pe care să îl testăm în clinici, iar apoi să aplicăm pentru certificarea produsului la nivel european”, declară Dragoș Dușe, co-fondator și CEO al Synaptiq.

Compania Synaptiq a fost fondată în urmă cu circa doi ani la Cluj de Dragoș Dușe, Mihai Căta, Roxana Săbău și Diana Andrițchi, iar la momentul actual echipa este formată din 17 membri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
innovation norway
cancer