Tranzacție: Regina Maria preia laboratoarele Genetic Center din București și Cluj

Tranzacție: Regina Maria preia laboratoarele Genetic Center din București și Cluj
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2019

Rețeaua de sănătate Regina Maria semnează o nouă tranzacție, preluând laboratoarele Genetic Center din București și Cluj-Napoca, cu puncte de recoltare în mai multe orașe din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Genetic Center din Cluj, inaugurat în 2009, a fost cel de-al doilea laborator de genetică înființat în România, iar în anul 2017 a devenit primul laborator specializat din țară, ca cifră de afaceri. În 2016, în urma unui proiect de cercetare pe tema infertilității masculine, a fost deschis laboratorul din București. 

VIDEO Firma de mindfulness a soției lui Cioloș, care susține introducerea practicii în școli, și-a majorat de 63 de ori profitul CITEȘTE ȘI VIDEO Firma de mindfulness a soției lui Cioloș, care susține introducerea practicii în școli, și-a majorat de 63 de ori profitul

Genetic Center acoperă 16 specialități medicale și 100 de tipuri de analize, cu circa 50 de angajați.

Rețeaua de sănătate Regina Maria are și o politică de preluare de mici jucători, semnând în ultimele luni o serie de tranzacții.

La finalul lunii mai, Regina Maria a preluat spitalul Premiere din Timișoara, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a țării.

În prima parte a anului 2019, a preluat cei mai importanți furnizori de servicii de imagistică din județul Timiș, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, cu cinci unități specializate.

Rețeaua Regina Maria a atins pragul de 30 de achiziții cu preluare în proporție de 100%, a business-ului.

viewscnt
Afla mai multe despre
regina maria
genetic center