Acțiunile americane au crescut din nou. Investitorii așteaptă noi date privind prețurile

Acțiunile americane au crescut din nou. Investitorii așteaptă noi date privind prețurile
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 31 mar 2023
Acțiunile americane au crescut joi, susținute de companiile din sectorul tehnologic. Investitorii așteaptă vineri noi date privind inflația, care vor oferi indicii suplimentare cu privire la direcția politicii monetare a Fed.
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News
 
S&P 500 a crescut cu 0,4%, Dow Jones Industrial Average a adăugat 0,3%, iar Nasdaq a câștigat 0,6%.
 
Acțiunile din sectorul tehnologic au avut printre cele mai bune evoluții, în condițiile în care randamentele titlurilor de Trezorerie s-au stabilizat.
România, pe primul loc în UE la producția de floarea soarelui CITEȘTE ȘI România, pe primul loc în UE la producția de floarea soarelui

Apple, Amazon și Microsoft au crescut cu 1%-2%, dar Alphabet nu s-a aliniat la această tendință, fiind în scădere cu aproximativ 0,5%.

Alibaba a urcat cu peste 3% după ce gigantul chinez din domeniul tehnologiei a declarat joi că va vinde active neesențiale și a anunțat la începutul acestei săptămâni că își va diviza grupul în șase afaceri se parate, ca parte a unei restructurări majore.
 
În ceea ce privește evoluțiile macro, cererile de ajutor de șomaj au crescut cu 7.000 de unități, la 198.000 de solicitări, în săptămâna încheiată la 25 martie, ceea ce a depășit așteptările.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua