Acțiunile americane au întrerupt creșterile

Acțiunile americane au întrerupt creșterile
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 5 apr 2023
După un început de săptămână pozitiv, acțiunile americane au scăzut marți, traderii analizând o creștere bruscă a prețului petrolului și ce ar putea însemna aceasta pentru economia globală.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Dow Jones a scăzut cu 198,77 puncte, sau 0,59%, la 33.402,38 puncte. S&P 500 a scăzut cu 0,58% și a încheiat ședința la 4.100,60. puncte Ambii indici au întrerupt o serie de patru zile de creșteri. Indicele Nasdaq Composite a scăzut cu 0,52%, închizând la 12.126,33 puncte.
UBS a obținut acordul temporar al autorităților de reglementare antitrust din UE pentru a finaliza achiziția Credit Suisse CITEȘTE ȘI UBS a obținut acordul temporar al autorităților de reglementare antitrust din UE pentru a finaliza achiziția Credit Suisse

Pierderile de pe piață au urmat celui mai recent raport privind locurile de muncă vacante. În februarie, numărul posturilor disponibile a scăzut sub 10 milioane pentru prima dată în aproape doi ani, un semn că piața muncii, care odinioară era foarte bună și susținea economia, începe să încetinească.

"Există în continuare o mulțime de locuri de muncă vacante în raport cu [șomerii]. Piața este foarte sensibilă la orice schimbare minoră de direcție pe care nu vrea să o vadă", a declarat Ed Yardeni, președintele Yardeni Research.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua