Acțiunile companiilor de securitate informatică cresc după atacurile cibernetice

Acțiunile companiilor de securitate informatică cresc după atacurile cibernetice
scris 15 mai 2017

Acțiunile companiilor de securitate informatică au început tranzacțiile de luni în creștere, în Europa, după ce atacurile cibernetice care au avut loc vineri la nivel global au perturbat activitatea unor fabrici, spitale, magazine și școli din întreaga lume, transmite Reuters.

Fondul de investiții ISE, listat la Londra, al cărui portofoliu înclude furnizorul de software Cisco Systems și firmele de securitate cibernatică Fireeye și Symantec, a început tranzacțiile de luni în creștere cu 0,9%, scrie News.ro.

Acțiunile listate la Londra ale firmei de securitate pentru rețele cloud Sophos au urcat cu până la 3,6%, la un nivel record.

România a devenit membru al Băncii Asiatice pentru Investiții în Infrastructură CITEȘTE ȘI România a devenit membru al Băncii Asiatice pentru Investiții în Infrastructură

Atacul cibernetic a avut loc vineri în cel puțin 150 de țări și a afectat peste 200.000 de computere, potrivit Europol, perturbând activitatea unor companii precum Renault.

Agenția franceză pentru securitate cibernetică ANSSI a avertizat că Renault nu este singura companie afectată și că sunt posibile în curând alte atacuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
companii securitate
atac cibernetic