Acțiunile UiPath se prăbușesc la un nou minim record

Acțiunile UiPath se prăbușesc la un nou minim record
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 7 sep 2022

Acțiunile UiPath s-au prăbușit cu peste 21% în debutul tranzacțiilor de miercuri, până la un nou minim record, pe fondul rezultatelor financiare slabe și al previziunilor care au dezamăgit investitorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile companiei fondate de Daniel Dines și Marius Tîrcă s-au corectat cu până la 21,7% după deschiderea sesiunii bursiere de la New York, până la 12,21 dolari, cel mai redus nivel de la listare, în aprilie anul trecut.

GALERIE FOTO Imaginile haosului din aeroportul Otopeni după ce Blue Air a suspendat toate cursele cu plecare din România CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Imaginile haosului din aeroportul Otopeni după ce Blue Air a suspendat toate cursele cu plecare din România

În jurul orei 17:00 (ora României), acțiunile UiPath consemnau un recul de 17,25% față de referința de marți, la 12,90 dolari/unitate, pe o piață în urcare ușoară.

La acest preț, capitalizarea companiei se ridică la puțin peste 7 miliarde de dolari.

UiPath a încheiat tranzacțiile de marți cu o valoare de piață de aproape 8,5 miliarde de dolari.

CONFIRMARE VIDEO&FOTO O urmașă a gigantului electro al Cehoslovaciei comuniste, care s-a bătut cu Elon Musk în UE pe marca Tesla, vine în România, cu o investiție de aproape 100 milioane euro, să facă stocare de energie CITEȘTE ȘI CONFIRMARE VIDEO&FOTO O urmașă a gigantului electro al Cehoslovaciei comuniste, care s-a bătut cu Elon Musk în UE pe marca Tesla, vine în România, cu o investiție de aproape 100 milioane euro, să facă stocare de energie

Compania a raportat venituri de 242 milioane de dolari în trimestrul fiscal încheiat la 31 iulie, în creștere cu 24% față de perioada similară a anului trecut. Veniturile recurente anualizate (ARR) au urcat cu 44%, la 1,04 miliarde de dolari.

Pierderile s-au adâncit însă la 120 milioane de dolari, de la 100 milioane de dolari anul trecut.

Pentru trimestrul al treilea, UiPath a prognozat  venituri cuprinse între 243 și 245 de milioane de dolari și o rată ARR de aproximativ 1,09 miliarde de dolari, sub estimările analiștilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
actiuni uipath
rezultate financiare
minim record uipath