Administratorul temporar al Euroins, FGA, vrea să cumpere un sistem informatic pentru gestiunea datelor

Administratorul temporar al Euroins, FGA, vrea să cumpere un sistem informatic pentru gestiunea datelor
scris 28 feb 2020

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), desemnat recent administratorul temporar al Euroins, în urma unei decizii a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), vrea să lanseze în acest an o licitație pentru achiziționarea unui sistem informatic destinat gestiunii informațiilor și fluxurilor de lucru din cadrul instituției.

În urma unei consultări a pieței de profil, care a vizat identificarea unei potențiale soluții tehnice, FGA a primit propuneri de la S&T România, I-Tom Solutions, Star Storage și Arggo Consulting, conform datelor Profit.ro.

CONFIRMARE ASF a trecut Euroins în administrare temporară CITEȘTE ȘI CONFIRMARE ASF a trecut Euroins în administrare temporară

Bugetul recomandat pentru sistemul informatic a fost stabilit la 200.000 euro, fără TVA, iar durata de implementare, între 6 și 9 luni de la semnarea contractului, la care se adaugă 6 luni durata procedurii de atribuire.

FGA este o schemă de garantare în domeniul asigurărilor și are drept scop protejarea creditorilor de asigurări de consecințele insolvenței unui asigurător.

viewscnt
Afla mai multe despre
fga
sistem informatic
licitatie