Allianz-Țiriac lansează o aplicație online pentru persoanele fizice

Allianz-Țiriac lansează o aplicație online pentru persoanele fizice
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2018

Compania Allianz-Țiriac a lansat Contul meu, o soluție digitală pentru persoane fizice ce le permite clienților companiei o mai mare transparență și autonomie în vizualizarea și gestionarea asigurărilor personale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractanții de asigurări generale sau de viață Allianz-Țiriac au la dispoziție funcționalități precum: accesare detalii asigurări personale în vigoare sau anterioare și în format PDF, cu posibilitatea de a achita direct din cont primele scadente și de vizualizare a notificărilor de plată; setare date personale și acorduri de utilizare a informațiilor cu caracter personal; accesare informații privind dosarele de daună deschise și închise.

Lanțul de restaurante KFC, intrat recent pe piața livrărilor la domiciliu, inaugurează o nouă unitate de tip Drive-Thru în București CITEȘTE ȘI Lanțul de restaurante KFC, intrat recent pe piața livrărilor la domiciliu, inaugurează o nouă unitate de tip Drive-Thru în București

Soluția digitală va fi dezvoltată în curând și cu alte funcționalități utile clienților.

Si cei care nu au încă asigurări încheiate la Allianz-Țiriac pot utiliza aplicația pentru a-și achiziționa Rovinieta, asigurarea RCA și asigurarea de călătorie în străinătate.

Allianz-Țiriac are un capital social de 99,4 milioane de lei, acționarii fiind grupul german Allianz - 52,16% și Vesanio Trading Limited (Cipru) - 44,48%, companie deținută de omul de afaceri Ion Țiriac.

viewscnt
Afla mai multe despre
allianz-tiriac
asigurare