Asigurările au de plată aproape o jumătate de miliard de dolari după incendiile din Australia

Asigurările au de plată aproape o jumătate de miliard de dolari după incendiile din Australia

Foto: Martin Helgemeir | Dreamstime.com

scris 7 ian 2020

Autoritățile din domeniul asigurărilor estimează că nota de plată după incendiile din Australia se ridică - din septembrie anul trecut până acum - la circa 700 de milioane de dolari australieni, adică aproximativ 485 de milioane de dolari americani, informează DPA.

Consiliul Asigurărilor din Australia a declarat marți că până acum au fost depuse aproape 9000 de cereri de despăgubiri pentru distrugeri și daune, iar bilanțul va crește probabil semnificativ în următoarele zile. Ministrul australian de finanțe, Josh Frydenberg, a declarat în aceeași zi că 20% din cererile primite au fost evaluate, iar dintre cele evaluate, jumătate au fost deja achitate, scrie Agerpres.

ANALIZĂ În 2019, prețurile apartamentelor și-au continuat traiectoria ascendentă, Cluj-Napoca a ținut, din nou, capul de afiș la scumpiri. Capitala, la o distanță considerabilă CITEȘTE ȘI ANALIZĂ În 2019, prețurile apartamentelor și-au continuat traiectoria ascendentă, Cluj-Napoca a ținut, din nou, capul de afiș la scumpiri. Capitala, la o distanță considerabilă

Industria asigurărilor "a oferit soluții de urgență clienților afectați" și "un anumit sprijin în numerar", a spus Frydenberg după o întâlnire cu oficiali din domeniu.

viewscnt
Afla mai multe despre
australia
incendii