Jandarmeria anuleză licitația pentru asigurarea RCA a parcului auto. Actuala poliță expiră la finele anului

Jandarmeria anuleză licitația pentru asigurarea RCA a parcului auto. Actuala poliță expiră la finele anului
scris 26 nov 2016

Jandarmeria Română a anulat licitația pentru servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie pentru perioada 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2018, contractul fiind estimat la 13,9 milioane de lei.

“Această procedură a fost trecută automat în starea «anulare» deoarece toate loturile conținute (20 loturi – n.r.) au fost anulate”, a motivat Jandarmeria.

Potrivit anunțului de participare, numărul maxim de polițe care urma să fie emis în fiecare an al contractului se ridica la 15.524.

Firmele de asigurări sesizează Comisia Europeană împotriva deciziei Guvernului de a îngheța prețurile RCA CITEȘTE ȘI Firmele de asigurări sesizează Comisia Europeană împotriva deciziei Guvernului de a îngheța prețurile RCA

Termenul de depunere a ofertelor a expirat la 7 noiembrie, conform caietului de sarcini al licitației.

Potrivit www.e-licitatie.ro, parcul auto al Jandarmeriei este asigurat RCA în prezent de Astra (în faliment), Asirom și Omniasig, care au câștigat o licitație în decembrie 2014 pentru suma de 9,33 milioane de lei, de la un estimat de 12,54 milioane de lei.

Contractul a fost încheiat pentru perioada 1 ianuarie 2015 – 31 decembrie 2016.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rca
licitatie
anulare
jandarmerie
auto