Omniasig și Generali vor asigura răspunderea civilă a aeroporturilor Coandă și Băneasa pentru 210.300 euro

Omniasig și Generali vor asigura răspunderea civilă a aeroporturilor Coandă și Băneasa pentru 210.300 euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 ian 2016

Asocierea formată din Omniasig VIG și Generali Romania va asigura răspunderea civilă aeroportuară a aeroporturilor Henri Coandă-Otopeni și Băneasa din București, valoarea cumulată a primelor ridicându-se la 210.300 euro, de la un estimat de 211.400 de euro.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

În prezent, riscurile aferente celor două polițe sunt acoperite de Omniasig, care a câștigat o licitație similară în 2014 și a încasat o primă totală de 530.500 de euro.

Compania Națională Aeroporturi București a stabilit, în cazul poliței de răspundere civilă aeroportuară, că suma asigurată pentru aeroportul Henri Coandă va fi de 600 de milioane de euro.

Pentru aeroportul Băneasa, contractul de asigurare va acoperi eventuale pagube provocate terților din operațiuni în limita a 200 de milioane de euro.

Depunerea ofertelor s-a făcut la finele lunii decembrie 2015. Asocierea Omniasig VIG și Generali Romania a depus singura ofertă.

Polițele vor fi achitate din fondurile proprii ale Companiei Naționale Aeroporturi București și vor avea o durată de un an.

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
generali
asigurare
raspundere civila
aeroporturi