Transgaz caută asigurător pentru sănătatea salariaților. Polița este estimată la 5 milioane de euro

Transgaz caută asigurător pentru sănătatea salariaților. Polița este estimată la 5 milioane de euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 mai 2018

Operatorul sistemului național de transport de gaze naturale Transgaz Mediaș (TGN) a inițiat o licitație pentru achiziționarea de servicii de asigurare voluntară de sănătate pentru angajații companiei. Cu o durată de 4 ani, polița a fost estimată la 5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii iunie.

În prezent, serviciile de asigurare voluntară de sănătate a salariaților Transgaz sunt furnizate de BCR Asigurări de Viață, care a câștigat o procedură de atribuire în martie 2014. Polița a fost estimată la 5 milioane de euro și a fost emisă pentru 4,94 milioane de euro.

Oferta BCR Asigurări de Viață a fost singura admisă în cadrul licitației. Ofertanții respinși au fost Astra Asigurări, Omniasig VIG, Groupama Romania și asocierea formată din Signal Iduna Asigurări de Viață și AON Broker de Asigurare.

Asirom a câștigat contul de asigurări de sănătate al Romgaz și va încasa 13,7 milioane de lei CITEȘTE ȘI Asirom a câștigat contul de asigurări de sănătate al Romgaz și va încasa 13,7 milioane de lei

Conform contractului colectiv de muncă, Transgaz suportă cheltuielile cu primele de asigurare voluntară de sănătate în limita unei sume reprezentând echivalentul în lei a 250 euro într-un an fiscal pentru fiecare salariat.

Compania estimează că, la nivelul unui an, numărul maxim de persoane care va fi acoperit de viitorul contract de asigurare va fi de 5.000.

În pachetul de bază, polița va acoperi servicii medicale de spitalizare, servicii medicale acordate în ambulatoriu de specialitate, servicii de urgență, servicii de stomatologie, servicii medicale de prevenție și monitorizare, precum și servicii de suport – dispecerat call center medical 24/24 ore, 7/7 zile.

Pachetul suplimentat va include servicii medicale de recuperare și fizioterapie, beneficii de plată la dispozitive protezare auz, văz și tehnică ortopedică, beneficii de plată la contribuția personală la prețul medicamentelor și servicii medicale speciale.

Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,5% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
polita
sanatate
licitatie