Banca Internațională de Investiții, în care România este acționar alături de Rusia, a intrat în junk

Banca Internațională de Investiții, în care România este acționar alături de Rusia, a intrat în junk
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

De precizat că autoritățile au anunțat recent, după declanșarea războiului în Ucraina de către Rusia, că România se va retrage din această bancă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Banca a ieșit în evidență după ce Florin Cîțu îl acuza pe fostul ministru Eugen Teodorovici că ar fi spion rus, scrie Hotnews.ro.

PROFIT NEWS TV Valentin Tătaru, Economist șef ING Bank: Cheltuielile cu dobânzile vor sări de 20 de miliarde de lei anul acesta CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Valentin Tătaru, Economist șef ING Bank: Cheltuielile cu dobânzile vor sări de 20 de miliarde de lei anul acesta

Deși Cîțu a avut mereu declarații negative vizavi de această bancă, el nu a făcut nimic în sensul de a scoate România din acționariat. Nici când a fost ministru de finanțe și nici când a fost premier.

El chiar s-a folosit de ea ca să-l atace pe Alexandru Nazare în 2021, care încerca să afle dacă este nevoie să mai participe la majorarea de capital sau nu.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca internațională de investiții