Banca Română de Credite și Investiții are un nou director general adjunct, fost la First Bank, Bancpost, Raiffeisen, Credit Europe Bank

Banca Română de Credite și Investiții are un nou director general adjunct, fost la First Bank, Bancpost, Raiffeisen, Credit Europe Bank

Dragoș Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2021

Dragoș-Alexandru Călin se alătură echipei Băncii Române de Credite și Investiții (BRCI) în funcția de Director General Adjunct – Divizia Comercial. post ocupat anterior de Dan-Horațiu Popa. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de 19 ani în domeniul bancar, Dragoș-Alexandru Călin a ocupat funcția de Head of Sales, în cadrul First Bank, iar anterior a făcut parte din echipele Bancpost, Raiffeisen și Credit Europe Bank.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Banca Româna de Credite și Investiții S.A. a funcționat până la 13 martie 2014 sub numele de ATE BANK ROMÂNIA S.A., și până în 2006, sub numele de Banca pentru Mica Industrie și Liberă Inițiativă - Mindbank SA. A fost înființată în România în anul 1990, iar la data de 18 decembrie 2013, s-a finalizat și decontat tranzacția, în urma căreia Dorinel Umbrărescu a devenit acționarul majoritar, prin preluarea integrală a participației deținute de Piraeus Bank SA Grecia.

La data de 28.02.2020, s-a finalizat și decontat tranzacția în urma căreia Gupta Sanjeev a devenit acționarul majoritar cu o cotă de 99,59%.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca română de credite și investiții
dragoș călin