Banca Transilvania numește un nou director general la Idea Bank

Banca Transilvania numește un nou director general la Idea Bank

Gabriela Nistor. Foto: BT

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2022

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilități în aria de retail banking și rețea, va fi noul director general al Idea Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gabriela Nistor lucrează pentru Banca Transilvania încă din 1995. În ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking și rețea, iar din 2013 este director general adjunct al băncii. A reprezentat banca în mai multe consilii de administrație ale companiilor Grupului BT. Este Președintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) și Vicepreședintele Asociației Române a Băncilor (din 2022). Gabriela Nistor are o diplomă de EMBA University of Sheffield și a fost finalistă Study UK Alumni Awards 2021, categoria Professional Achievements pe Europa.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

BT a achiziționat Idea Bank în 2021 și cele două bănci își desfășoară activitatea separat. În trecut BT a mai cumpărat și Volksbank și Bancpost, cu care a fuzionat prin absorbție, lucru ce a contribuit la creșterea cotei de piață.

Planul Băncii Transilvania este să construiască o bancă 100% digitală în jurul Idea Bank, pentru  segmentele de clienți care au apetit pentru banking la distanță.

Comitetul de Direcție Idea Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali – Vicepreședinte Executiv Operațiuni, Alin Fodoroiu – Vicepreședinte Executiv Business și Sorin Dumitrescu – Vicepreședinte Executiv Risc. Mioara Popescu, Președinte Executiv al Comitetului de Direcție și Președinte al Consiliului de Administrație Idea::Bank, va fi în continuare Președinte CA Idea.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
idea bank