CEC Bank lansează contul de economii pentru firme cu dobânzi de până la 0,3% pe an

CEC Bank lansează contul de economii pentru firme cu dobânzi de până la 0,3% pe an
scris 17 feb 2020

Firmele vor putea beneficia de dobânzi pentru banii ținuți în cont. CEC Bank lansează contul de economii în lei cu dobândă de 0,1-0,3% pe an.

Persoanele juridice pot face depuneri sau retrageri oricând din contul de economii, fără a pierde dobânda acumulată.

Dobânda bonificată pornește de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,3% în cazul unui  sold  până la  100.000 de lei.

“Vrem să oferim clienților persoane juridice soluții care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, în condiții de flexibilitate și cu dobânzi avantajoase”, a declarat Bogdan Neacșu , președinte director general al CEC Bank.

DOCUMENT Senatorul Daniel Zamfir revine cu o nouă propunere pentru darea în plată: o creștere mai mare de 50% a cursului să fie considerată impreviziune CITEȘTE ȘI DOCUMENT Senatorul Daniel Zamfir revine cu o nouă propunere pentru darea în plată: o creștere mai mare de 50% a cursului să fie considerată impreviziune

Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.

CEC are 2 milioane de clienți, o rețea de peste 1.000 de unități și active de circa 30 de miliarde de lei.

Firmele aveau depozite la bănci de circa 145 de miliarde de lei la finele anului trecut. Dobânda medie pentru depozitele noi la termen constituite de societățile nefinanciare a crescut de la 2,05 la 2,36% față de decembrie 2018

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
cont economii
cont economii firme
depozit termen