CEC lansează un pachet de cont curent fără comisioane și cu dobândă plătită de bancă

CEC lansează un pachet de cont curent fără comisioane și cu dobândă plătită de bancă
scris 19 ian 2021

CEC Bank lansează pachetul de cont curent SMART pentru persoanele fizice pentru care nu percepe comisioane în cazul încasării veniturilor prin bancă și care plătește 0,3% la disponibilul din cont.

Comisionul lunar de administrare este 0 pentru clienții care își încasează veniturile prin CEC Bank, iar în cazul în care rulajul creditor lunar este sub nivelul salariului minim net pe economie, valoarea comisionului de administrare este de 8,9 lei lunar. De asemenea, nu se percep comisioane la încasările în lei, pentru plățile intrabancare în lei și nici pentru retragerile de la ATM.

Smartwatch-urile ar putea depista infectarea cu COVID-19 înainte de apariția simptomelor CITEȘTE ȘI Smartwatch-urile ar putea depista infectarea cu COVID-19 înainte de apariția simptomelor

CEC Bank bonifică cu o dobândă la vedere de 0,3% pe an sumele disponibile pe card., similar conturilor de economii.

Pachetul oferă acces gratuit la Mobile Banking, Internet Banking, precum și alerte prin Info SMS pentru operațiunile cu cardul. De asemenea, pentru plățile interbancare în lei realizate prin Internet Banking sau Mobile Banking, comisioanele sunt reduse cu 60%.
Cardurile sunt emise sub sigla Mastercard sau Visa.

Fondată în 1864, CEC Bank este deținută de stat și are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
cont curent