Danske Bank, anchetată și în Marea Britanie

Danske Bank, anchetată și în Marea Britanie
scris 21 sep 2018

Agenția națională britanică pentru combaterea infracționalității (NCA) a anunțat vineri că a deschis o investigație privind legăturile dintre firme înregistrate în Regatul Unit și subsidiara estoniană a Danske Bank A/S, implicată într-un scandal de spălare de bani, transmite Reuters.

De asemenea, cel mai mare creditor din Danemarca este din nou anchetat de Autoritatea daneză de Supraveghere în Domeniul Financiar, scrie Agerpres.

ANALIZĂ Salariile la stat în România au ajuns la nivelul celor din Polonia și le-au depășit pe cele din Ungaria. Cele din privat sunt cu ani în urmă CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Salariile la stat în România au ajuns la nivelul celor din Polonia și le-au depășit pe cele din Ungaria. Cele din privat sunt cu ani în urmă

Directorul general al Danske Bank, Thomas Borgen, și-a prezentat demisia miercuri, în aceeași zi în care banca daneză, aflată în centrul unui scandal privind activități de spălare a banilor, a anunțat că a analizat tranzacții însumând 200 miliarde de euro desfășurate prin intermediul sucursalei din Estonia, o porțiune semnificativă dintre acestea fiind indicate ca suspecte. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
danske bank