Danske Bank este anchetată de Autoritatea daneză de Supraveghere în Domeniul Financiar

Danske Bank este anchetată de Autoritatea daneză de Supraveghere în Domeniul Financiar
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 sep 2018

Autoritatea daneză de Supraveghere în Domeniul Financiar (FSA) a lansat o nouă anchetă în urma implicării Danske Bank A/S într-un scandal de spălare de bani, care a șocat opinia publică, transmit DPA și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rezultatele investigației realizate de un cabinet de avocatură extern indică posibilitatea ca angajații subsidiarei estoniene a Danske Bank să fi complotat cu clienții, realizând tranzacții ilegale. Investigația a vizat 15.000 de clienți care au făcut în total 9,5 milioane de plăți totale prin subsidiara estoniană a Danske Bank, în perioada 2007 - 2015, scrie Agerpres.

DOCUMENTE ANAF, de care depinde salvarea încălzirii centralizate în București, cere amânarea votului vital pe planul de reorganizare ELCEN, sub spectrul falimentului. Care sunt motivele CITEȘTE ȘI DOCUMENTE ANAF, de care depinde salvarea încălzirii centralizate în București, cere amânarea votului vital pe planul de reorganizare ELCEN, sub spectrul falimentului. Care sunt motivele

Rezultatele investigației au determinat Autoritatea daneză de Supraveghere în Domeniul Financiar să revizuiască cazul, pe care l-a închis anul acesta dar care a atras atenția autorităților din SUA.

Directorul general al Danske Bank, Thomas Borgen, și-a prezentat demisia miercuri, în aceeași zi în care banca daneză, aflată în centrul unui scandal privind activități de spălare a banilor, a anunțat că a analizat tranzacții însumând 200 miliarde de euro desfășurate prin intermediul sucursalei din Estonia, o porțiune semnificativă dintre acestea fiind indicate ca suspecte.   

viewscnt
Afla mai multe despre
autoritatea daneza de supraveghere in domeniul financiar
danske bank