Deutsche Bank - amendă de 150 milioane de dolari

Deutsche Bank - amendă de 150 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2020

Autoritățile de reglementare a sectorului financiar din New York au amendat banca germană Deutsche Bank cu 150 de milioane de dolari ”pentru deficiente semnificative de complianță” în relațiile cu Jeffrey Epstein, defunctul investitor acuzat de trafic sexual cu copii, precum și cu două bănci cliente, relateză CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Departamentul pentru Servicii Financiare din Statul New York afirmă că Deutsche Bank, care a acceptat să plătească amenda, ”nu a monitorizat corect activitatea contului efectuată în numele abuzatorului sexual”, în pofida informațiilor publice ample referitoare la comportamentul penal anterior al lui Epstein, scrie News.ro.

Guvernul vrea să sprijine cu banii contribuabililor cea mai riscantă industrie din România într-o criză. Și să scumpească apartamentele CITEȘTE ȘI Guvernul vrea să sprijine cu banii contribuabililor cea mai riscantă industrie din România într-o criză. Și să scumpească apartamentele

Acordul a avut loc la câteva zile după ce furnizoarea lui Epstein, Ghislaine Maxwell,  fost arestată pentru acuzații federale potrivit cărora aceasta l-a ajutat să aibă acces și a îngrijit fete minore pentru ca el să poată avea relații intime cu ele și să le abuzeze.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
amenda