EximBank majorează finanțarea acordată producătorului de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România

EximBank majorează finanțarea acordată producătorului de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2018

EximBank și producătorul de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România au agreat majorarea împrumutului acordat în 2017 de bancă pentru derularea activității curente a companiei, la aproximativ 16 milioane de euro, de la 2,6 milioane de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, parte a grupului italian Maschio Gaspardo, lider la nivel mondial în producția de echipamente agricole pentru cultivat, semănat/plantat, recoltat și protecța culturilor, deține o fabrică în localitatea arădeană Chișineu-Criș, la 43 de kilometri de municipiul Arad, unde produce diferite echipamente pentru tractoare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinți și prese de balotat).

Compania a finalizat în 2017 implementarea unui proiect de extindere a capacității de producție și diversificarea acesteia, în valoare de circa 10 milioane de euro, care a constat în extinderea halei de producție cu 8.650 de metri pătrați și dotarea acesteia cu echipamentele necesare. 

Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro

Maschio-Gaspardo România este parte a grupului italian Maschio Gaspardo, care are 7 unități mari de producție, 4 în Italia și alte 3 în străinătate (România, India și China), și 12 filiale de vânzări în străinătate (Franța, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, China, India, România plus America de Nord).

Maschio Gaspardo are peste 2.200 de angajați la nivel mondial și cu o cifră de afaceri anuală de circa 300 de milioane de euro, din care 80% se exportă în 100 de țări ale lumii. Grupul este pe primul loc în Italia și printre primii producători din lume în sectorul echipamentelor agricole. 

În România, grupul este prezent din 2003, în fabrica de la Chișineu-Criș lucrând în prezent aproape 450 de angajați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
maschio-gaspardo
eximbank