FOTO ING Bank a lansat o platformă proprie de shopping și angajează. Lansare în România și pe alte piețe

FOTO ING Bank a lansat o platformă proprie de shopping și angajează. Lansare în România și pe alte piețe
scris 8 iul 2020

ING Bank, care a avut în 2019 încă un an de creștere rapidă și a ajuns pe locul 4 de pe 6, conform datelor analizate de Profit.ro, a lansat o platformă de shopping, care promite o personalizare prin tehnologie a ofertelor propuse de către retaileri și un program de cashback, cu rambursarea unor bani. Pentru această platformă, ING a lansat marți și oferte de muncă, precum cele pentru ocuparea unei poziții de Senior Project Manager și Team Leader Customer Support.

Denumită DealWise, platforma, care la acest moment include oferte din nișa de fashion sau de produse de îngrijire, se prezintă ca o inovație a ING Bank, cu 30 de angajați și o echipă încă în extindere.

Platforma a fost pregătită spre lansare atât pentru România, dar și pentru alte state, precum Germania și Belgia.

FOTO ING Bank a lansat o platformă proprie de shopping și angajează. Lansare în România și pe alte piețe

ING Bank a înregistrat un profit net de 143 de milioane de lei în primul trimestru din 2020, în scădere cu 27% față de aceeași perioadă a anului trecut, pe fondul creșterii costurilor cu riscul ca urmare a deteriorării perspectivelor economiei pe fondul pandemiei COVID 19. ING a ajuns la un milion de persoane care încasează venituri recurente precum salariile într-un cont deschis la bancă.

ING Bank, modificare rapidă - reduce avansul la creditele ipotecare, după ce îl majorase recent CITEȘTE ȘI ING Bank, modificare rapidă - reduce avansul la creditele ipotecare, după ce îl majorase recent

„Situația curentă este o lebădă neagră, pe care nu ne-am fi putut-o închipui la începutul anului. După primele săptămâni în care ne-am concentrat pe continuitatea activității băncii și siguranța colegilor, acum lucrăm activ să ne susținem clienții vulnerabili și contribuim la revenirea economiei”, spune Mihaela Bîtu, director executiv al ING Bank România.

Banca a primit 27.000 solicitări de la persoane fizice și peste 1000 solicitări de la firme pentru amânarea ratelor.

Față de anul trecut, portofoliul de credite a crescut cu 11%, la 28,9 miliarde lei. Cota de piață crește astfel la 10,5%, de la 10,1% în martie 2019. Portofoliul este compus din 59% credite pentru persoane fizice și 41% pentru persoane juridice. Rata creditelor neperformante rămâne sub media pieței, înregistrând doar o ușoară creștere de până la 3,6%.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank romania
profit ing bank