ING Bank crește comisionul de încasare prin POS pentru clienții micro și IMM

ING Bank crește comisionul de încasare prin POS pentru clienții micro și IMM
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 15 mar 2020

ING Bank crește comisionul pe care întreprinderile micro și cele mici și mijlocii îl plătesc pentru încasarea plăților prin terminale de plată cu cardul începând cu 1 aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

UPDATE 16 martie: ING s-a răzândit și nu mai majorează comisionul.

Criza Coronavirus - LIVE TEXT Conducerea Federației Române de Fotbal și selecționerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu CITEȘTE ȘI Criza Coronavirus - LIVE TEXT Conducerea Federației Române de Fotbal și selecționerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

Comisionul de încasare creștere de la 0,8% la 1% din suma plătită de client. Sunt afectați clienții micro și IMM care au pachete operaționale și care au inclusă opțiunea pentru un terminal de plată.

“Și cu această ajustare rămânem, în continuare, unii dintre cei mai competitivi de pe piață”, au declarat reprezentanții ING, la solicitarea Profit.ro.

EXCLUSIV Băncile au început să primească de la clienți notificări privind imposibilitatea obiectivă de plată a ratelor, ca urmare a izolării la domiciliu sau carantinei. ING Bank: Primul caz de client izolat la domiciliu care cere soluții CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Băncile au început să primească de la clienți notificări privind imposibilitatea obiectivă de plată a ratelor, ca urmare a izolării la domiciliu sau carantinei. ING Bank: Primul caz de client izolat la domiciliu care cere soluții

Din luna mai ING va majora și comisionul de administrare pentru persoanele fizice care nu încasează venituri recurente prin bancă, dar va oferi și un curs mai bun pentru clienții care utilizează frecvent serviciile băncii.

Băncile, inclusiv ING,  au fost obligate de adoptarea unui regulament european să niveleze comisioanele pentru tranzacțiile interbancare în valută cu cele în monedă națională.

ING are circa 1,4 de milioane de clienți în România și unul din opt români își încasează veniturile prin banca olandeză. Banca are și cea mai mare cotă de piață pe plăți electronice. La fiecare 10 tranzacții online, trei sunt cu carduri ING. Totodată, din cinci plăți la POS, una este cu un card ING.
Peste un milion de clienți care folosesc internet banking-ul și peste 150.000 plătesc la magazin cu telefonul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
comision pos
plata card