Libra Internet Bank vine la bursă cu noua emisiune de obligațiuni

Libra Internet Bank vine la bursă cu noua emisiune de obligațiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2021

Noile obligațiuni emise de Libra Internet Bank, în sumă dee 40 de milioane de euro, vor intra la tranzacționare pe 3 decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News

Ce așteptări au băncile în legătură cu veniturile clienților în perioada următoare,  produsele bancare ale viitorului, ce se va întâmpla pe bursă și cu RCA anul viitor, alături de multe alte teme, va fi anunțat la Videoconferința Profit Financial.forum - Finanțăm repornirea economiei - Ediția a IV-a.

Videoconferința, programată pentru 8 decembrie, va fi organizată cu sprijinul Garanti BBVA, Philip Morris România, UniCredit Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank și Grupul Nordis, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV.

Detalii AICI

În urma închiderii celor două perioade de subscriere ale celui mai recent plasament privat al băncii, Libra Internet Bank a finalizat recent emisiunea de obligațiuni tip senior și atrage 40 de milioane de euro - suma maximă decisă prin Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor (AGEA).

“Ne-am propus să atragem 40 de milioane de euro, iată că am atras 40 de milioane de euro. Este cu siguranță un nou moment de referință în istoria băncii, moment care consacră poziția Libra Internet Bank în rândul celor mai importante și sigure companii din România”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Cele două perioade de subscriere ale plasamentului privat au fost 22-23 septembrie 2021 - pentru 278 de instrumente financiare, respectiv data de 11 noiembrie 2021 - pentru 122 de instrumente financiare, fiind plasate în total 400 de obligațiuni. 

Obligațiunile LIBRA28E urmează să fie admise la tranzacționare pe segmentul principal al Bursei de Valori București, categoria Obligațiuni Corporative, prin intermediul Alpha Bank România. Obligațiunile sunt de tip senior, denominate în euro, cu o maturitate de 7 ani și cu o rată a dobânzii de 4,25%, platibilă anual. Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 100.000 euro.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
obligațiuni