Libra Internet Bank finalizează emisiunea de obligațiuni și atrage investiții totale de 40 de milioane de euro

Libra Internet Bank finalizează emisiunea de obligațiuni și atrage investiții totale de 40 de milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 nov 2021

În urma închiderii celor două perioade de subscriere ale celui mai recent plasament privat al băncii, Libra Internet Bank finalizează cu succes emisiunea de obligațiuni tip senior și atrage 40 de milioane de euro - suma maximă decisă prin Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor (AGEA).

Urmărește-ne și pe Google News

“Ne-am propus să atragem 40 de milioane de euro, iată că am atras 40 de milioane de euro. Este cu siguranță un nou moment de referință în istoria băncii, moment care consacră poziția Libra Internet Bank în rândul celor mai importante și sigure companii din România”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Cele două perioade de subscriere ale plasamentului privat au fost 22-23 septembrie 2021 - pentru 278 de instrumente financiare, respectiv data de 11 noiembrie 2021 - pentru 122 de instrumente financiare, fiind plasate în total 400 de obligațiuni. 

Obligațiunile LIBRA28E urmează să fie admise la tranzacționare pe segmentul principal al Bursei de Valori București, categoria Obligațiuni Corporative, prin intermediul Alpha Bank România. Obligațiunile sunt de tip senior, denominate în euro, cu o maturitate de 7 ani și cu o rată a dobânzii de 4,25%, platibilă anual. Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 100.000 euro.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
obligațiuni