Profit stabil pentru ING Bank România. Active în creștere cu 14%

Profit stabil pentru ING Bank România. Active în creștere cu 14%

ING Expo Business Park

Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 27 mai 2024

ING Bank România a încheiat primul trimestru din acest an cu un profit net de 347 de milioane de lei, cu 1% mai mare decât rezultatul din aceeași perioadă a anului trecut. Activele totale au crescut cu 14,1% și veniturile cu 11,3%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

ING România raportează venituri de 877 milioane lei și active totale de 71,4 miliarde lei, în creștere cu 11,3%, respectiv cu 14,1% față de aceeași perioadă a anului trecut.

BNR se așteaptă la o accelerare a creșterii economice, bazată pe consum. Îngrijorări cu privire la deficitele mari și creșterea salariilor, mai ales la stat CITEȘTE ȘI BNR se așteaptă la o accelerare a creșterii economice, bazată pe consum. Îngrijorări cu privire la deficitele mari și creșterea salariilor, mai ales la stat

Costurile cu provizioanele au crescut la 58 de milioane de lei – la jumătatea anului trecut erau de 35 de milioane de lei.

Banca funcționează ca sucursală a grupului olandez ING și nu publică rapoarte financiare detaliate pentru România.

Printre realizările din ultima perioadă, ING România remarcă accesul clienților IMM cu un singur acționar la actualizare online a datelor - în primele trei luni ale anului 2024, 48% dintre clienții eligibili și-au actualizat datele prin acest nou proces digital.

Ministerul Finanțelor anunță: Când apare platforma online prin care diaspora va putea împrumuta statul CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor anunță: Când apare platforma online prin care diaspora va putea împrumuta statul

ING împlinește în 2024 30 de ani de existență pe piața din România, unde are peste 1,8 milioane de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank romania
profit ing bank
rezultate ing bank