Raiffeisen Bank lansează serviciul de cash-back în benzinăriile Rompetrol

Raiffeisen Bank lansează serviciul de cash-back în benzinăriile Rompetrol
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 1 iul 2020

Posesorii unui card bancar vor putea retrage de la casierie până la 200 de lei prin intermediul aparatelor POS instalate de Raiffeisen Bank în benzinăriile Rompetrol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Clienții Rompetrol trebuie să aibă activată posibilitatea de a solicita avans în numerar de la POS la banca emitentă a cardului.

Toate cardurile emise de Raiffeisen Bank, inclusiv cele înrolate în wallet-uri cum ar fi RaiPay, au activată această funcționalitate, precizează banca.

FOTO Autobuzele din București vor circula și pe linia de tramvai CITEȘTE ȘI FOTO Autobuzele din București vor circula și pe linia de tramvai

Clienții pot solicita cash-back doar atunci când plătesc cu cardul achiziția de carburanți sau bunuri și servicii din magazinele și restaurantele celor 158 de benzinării Rompetrol.

Operațiunea nu poartă comisioane și înlocuiește astfel necesitatea de a merge până la un bancomat pentru a retrage sume de până la 200 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cash-back
raiffeisen
rompetrol