Raiffeisen Bank recrutează un expert al BNR pentru conducerea departamentului de Investment Banking

Raiffeisen Bank recrutează un expert al BNR pentru conducerea departamentului de Investment Banking
scris 21 iun 2019

Raiffeisen Bank l-a numit pe George Mucibabici Jr. la conducerea departamentului de Investment Banking, acesta preluând locul Mirelei Ionescu, care a condus departamentul începând din anul 2005.

George Mucibabici Jr. a lucrat anterior la Banca Națională a României, unde a activat ca expert în cadrul Direcției Relații Internaționale, și este fiul lui George Mucibabici, președinte al companiei de audit și consultanță Deloitte România, fost președinte al Băncii Țiriac și fost director în BNR.

Murad forțează din nou autoritățile și amenință iar cu \ CITEȘTE ȘI Murad forțează din nou autoritățile și amenință iar cu "greva fiscală". Noua țintă - strângerea câinilor vagabonzi de pe stradă cel târziu până luni

George Mucibabici Jr. a mai fost angajat șase ani la Seale& Associates, o firmă de investment banking și consultanță strategică în Washington, D.C., Statele Unite.

În luna mai, Laurențiu Ciocîrlan a părăsit funcția de Head of Investment Banking la Raiffeisen Bank și a preluat conducerea Equilinat Capital, un fond de investiții private equity lansat de proprietarii Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl.

viewscnt
Afla mai multe despre
investment banking
raiffeisen bank
george mucibabici jr