Revolut intră pe nișa serviciilor de tip “cumperi acum, plătești mai târziu”. România, printre primele țări unde va fi disponibil serviciul

Revolut intră pe nișa serviciilor de tip “cumperi acum, plătești mai târziu”. România, printre primele țări unde va fi disponibil serviciul
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 24 iun 2022

Revolut intră pe nișa serviciilor de tip “cumperi acum, plătești mai târziu”, România numărându-se printre primele trei piețe unde va fi disponibil noul produs de creditare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Denumit “Plătești mai târziu” (Pay Later), noul serviciu va fi lansat inițial în Irlanda, urmând să fie extins în România și Polonia în a doua parte a anului.

Unii clienți Revolut din Irlanda vor fi eligibili pentru acces anticipat la Pay Later, care va fi implementat treptat pentru toți cei 1,9 milioane de utilizatori ai aplicației din această țară.

Sesiune de corecții la bursă. Cele mai mari tranzacții – realizate pe acțiunile companiilor cu o capitalizare mare CITEȘTE ȘI Sesiune de corecții la bursă. Cele mai mari tranzacții – realizate pe acțiunile companiilor cu o capitalizare mare

“Revolut va căuta să ofere produsul pe alte piețe începând cu sfârșitul anului 2022, iar Polonia și România vor fi următoarele piețe care vor avea acces la produs în cursul acestui an”, transmite compania.

Fintech-ul britanic are peste 1,7 milioane de utilizatori în România.

Revolut va oferi utilizatorilor posibilitatea să plătească în rate cumpărături în valoare de până la 499 euro.

Clienții pot eșalona costul unei achiziții în trei rate lunare, prima rată fiind plătită în avans de către client la momentul achiziției, urmată de două rate lunare. Revolut va percepe un comision de 1,65% pentru fiecare achiziție, care va fi rambursat ca parte a ultimelor două rate.

Fondată la Londra de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, Revolut are peste 18 milioane de clienți la nivel global.

Compania va concura pe piața serviciilor de tip “cumperi acum, plătești mai târziu” în principal cu startup-ul suedez Klarna, cel mai mare “unicorn” european și al doilea cel mai mare startup din domeniul financiar din lume.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
lansare revolut pay later
revolut platesti mai tarziu
revolut romania
cumparaturi in rate